A Zenekápolna rendhagyó akusztikai terei, professzionális berendezései, inspiráló környezete segíti a muzsikusokat a nyugodt és harmonikus munkában. Szeretjük a különleges kihívásokat. Hangfelvétel, keverés, masterelés Kapui Szabolcs hangmérnök irányításával.

Zenekápolna

Harmónia Hangstúdió

Hangstúdió

Koncertek

Film

Szeretné megtapasztalni az élő muzsika bensőséges hatását? Jöjjön el hozzánk és élje át azt az élményt, amit a hangfelvételek megszületésekor tapasztalnak a muzsikusok. Figyelje honlapunkat és facebbok oldalunkat az aktuális információkért!

A Zenekápolnában sok különleges régi billentyűs hangszer található Takács Szilvia csembalóművész gyűjteményéből.   Felvételekhez ajánljuk még Yamaha hibrid zongoránkat. Érdeklődjön a hangszerek használatának részleteiről!

Örömünkre szolgál, hogy ellátogatott honlapunkra. Bízunk benne, hogy hamarosan személyesen is megtapasztalja – akár muzsikusként, akár koncertlátógatóként – azt a csodálatos élményt, amit a Zenekápolna nyújt. Az épület különlegesen kialakított akusztikai terei hangfelvételek készítésére és koncertek rendezésére egyaránt alkalmasak. 


Csend, nyugalom és igényes környezet fogadja az ide látogatót. A teljesen tiszta hangzás élménye, a bensőséges hangulat igazi lelki feltöltődést ad a muzsikusoknak és a hallgatóknak egyaránt. 

Szeretettel várjuk.

Köszöntjük a Zenekápolna honlapján

  Készítünk bemutatkozó videókat youtubera vagy egyéb promóciós célokra. Igényelhető többkamerás felvétel akár koncertről vagy szerkesztett formában is. Mind ezek profi hangminőségben.

Hangszerek

Kiadó

Nyomda

A CD- és DVD-lemez, könyv- és hangoskönyv kiadással foglalkozó Magyar Kultúra Kiadó sokéves szakmai tapasztalatával áll az Önök rendelkezésére. Kiadói tanácsadás végett forduljon hozzánk bizalommal!

A grafikai tervezést, sokszorosítást a magas minőségi követelményeknek megfelelő Táltos Nyomda partnerünk végzi.

Bármilyen hangzó anyag készítésekor komplex szolgáltatást tudunk vállalni a felvételtől a gyártásig.

Stummer Márton Quartettje járt nálunk